Logo_12x_optimizedWaar blijft de therapeut in de therapeutische relatie?


Eéndaagse workshop door Lieve Bruyninx

 

Hoe zorgen hulpverleners voor hun eigen behoeften? Hoe hou jij jezelf staande, in een wereld die grondig veranderd is? Een wereld waar het appèl op zorgverstrekkers om anderen te helpen alleen maar groter is geworden?

Therapeuten zijn zelf hun belangrijkste werkinstrument. Zelfzorg is daarin cruciaal: stilstaan bij waar je staat in je werk en hoe je in balans blijft. Veel hulpverleners hebben veel meer aandacht voor hun cliënten dan voor zichzelf. Dat heeft invloed op hun eigen evenwicht en uit zich uiteindelijk in zorgwekkend hoge burn-outcijfers. Hoe blijf je én goed hulpverlenen én stilstaan bij je eigen noden?

Deze workshop geeft hulpverleners de ruimte om te kijken naar hun eigen pijn, begeleid door een collega-professional. Door middel van modelling en dialoog zullen we de noden, zorgen en twijfels onderzoeken die het vaakst ervaren worden door hulpverleners. Met ervaringsgerichte oefeningen zullen handvatten geboden worden om hier met meer zelfbewustzijn en compassie mee om te gaan.

Tijd: 12 juni 2020 van 10.00 tot 17.00 uur

Plaats:ONLINE

Kosten: € 190,-. Factor Psy is een CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut. De workshop is daarmee vrijgesteld voor de heffing van btw.

Doelgroep: De workshop is geschikt voor hulpverleners die zoeken naar een betere balans in hun werk

Inschrijving: Stap 1: boek een ticket. Vergeet niet om "confirm your booking" aan te klikken voor je de pagina verlaat.

Stap 2:Je registratie is definitief na betaling op rekeningnummer IBAN NL32 ASNB 0781 2362 58, op naam van Lieve Bruyninx, Factor Psy. Vermeld in de omschrijving: NAAM, ACHTERNAAM EN DATUM WORKSHOP.

Annulering: Er kan kosteloos geannuleerd worden in de eerste veertien dagen na aanmelding via fikket; voor de volledige annuleringsvoorwaarden zie:https://www.factorpsy.nl/leveringsvoorwaarden. Deelnemers gaan akkoord met deze voorwaarden wanneer zij aanmelden voor de workshop.

Meer focus in ACT met RFT. (€190,00)

Ticket boeken

Locatie


ONLINE

Google maps »