Logo_12x_optimizedMeer focus in ACT met RFT: van protocol naar proces


TWEEDAAGSE WORKSHOP MET ROY THEWISSEN EN LIEVE BRUYNINX              

14 en 15 mei 2020 10-17u

 

Welke interventies doen je cliënt echt bewegen? Hoe beïnvloed je gedrag doelgericht? Wil je beter weten wat je doet, met meer precisie handelen? Hoe stap je van protocollair werken naar procesgericht werken?

Inhoud:Deze workshop leert deelnemers op een procesgerichte manier werken met RFT-principes in hun therapeutische praktijk. Om met meer precisie klinische interventies te kunnen toepassen is een gedegen individuele analyse van het (talig) gedrag van de cliënt nodig. Ook zal getoond worden hoe de therapeutische relatie als instrument hiervoor ingezet kan worden. De meest recente wetenschappelijke inzichten in RFT bieden een solide en heldere aanpak voor zowel de technische als de menselijke aspecten van de therapie. In de workshop zal tijd genomen worden om de theorie hand in hand te laten gaan met ervaringsgericht werken.

Doelstelling: Na deze training weet je hoe je een nauwgezette verbale functie analyse kan maken van het gedrag van elke cliënt en hoe je de therapeutische relatie hiervoor kan opbouwen. Je kan op basis van deze analyse je interventies beter richten op de behoefte van de cliënt. Dit verhoogt de effectiviteit van je behandeling. De verbale functie analyse zal je ook helpen om inzicht te krijgen in de interacties met je cliënt waarin je vastloopt.

Deze workshop is gemaakt in samenwerking met het team van Dermot en Yvonne Barnes-Holmes. Deelnemers mogen beginners zijn in RFT. Ervaring met ACT is noodzakelijk.

Tijd: De workshop vindt op beide dagen plaats van 10.00 tot 17.00 uur.

Studiebelasting: 12u (de workshop zelf).

Studiemateriaal: wordt verstrekt tijdens de workshop.

Kosten:(inclusief lunch) € 445,-. Factor Psy is een CRKBO-geregistreerd opleidingsinstituut. De workshop is daarmee vrijgesteld voor de heffing van btw.

Doelgroep: Dit is een workshop voor hulpverleners. Deelnemers mogen beginners zijn in RFT. Ervaring met ACT is noodzakelijk.

Inschrijving: Stap 1: boek een ticket. Vergeet niet om "confirm your booking" te klikken voor je de pagina verlaat.

Stap 2: Je registratie is definitief na betaling op rekeningnummer IBAN NL32 ASNB 0781 2362 58, op naam van Lieve Bruyninx, Factor Psy. Vermeld in de omschrijving: NAAM, ACHTERNAAM, DATUM WORKSHOP.

Annulering: Er kan kosteloos geannuleerd worden in de eerste veertien dagen na aanmelding via fikket; voor de volledige annuleringsvoorwaarden zie:https://www.factorpsy.nl/leveringsvoorwaarden. Deelnemers gaan akkoord met deze voorwaarden wanneer zij aanmelden voor de workshop.


 

Meer focus in ACT met RFT. (€445,00)

Ticket boeken

14 mei 2020 - 15 mei 2020 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Kloosterweg 1, 6412CN Heerlen, Nederland