Logo%20lieve%20&%20roy%202Meer focus in ACT met RFT: van protocol naar proces


TWEEDAAGSE WORKSHOP MET ROY THEWISSEN EN LIEVE BRUYNINX              

11 en 12 oktober 2019 10-17u

 

Welke interventies doen je cliënt echt bewegen? Hoe beïnvloed je gedrag doelgericht? Wil je beter weten wat je doet, met meer precisie handelen? Hoe stap je van protocollair werken naar procesgericht werken?

Inhoud: Deze workshop leert deelnemers op een procesgerichte manier werken met RFT principes in hun therapeutische praktijk. Om met meer precisie klinische interventies te kunnen toepassen is een gedegen individuele analyse van het (talig) gedrag van de cliënt nodig. Ook zal getoond worden hoe de therapeutische relatie als instrument hiervoor ingezet kan worden. De laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten in RFT bieden een solide en heldere aanpak voor zowel de technische als de menselijke aspecten van de therapie. In de workshop zal tijd genomen worden om de theorie hand in hand te laten gaan met ervaringsgericht werken.

Doelstelling:Na deze training weet je hoe je een nauwgezette verbale functie analyse kan maken van het gedrag van elke cliënt en hoe je de therapeutische relatie hiervoor kan opbouwen. Je kan op basis van deze analyse je interventies beter richten op de behoefte van de cliënt. Dit verhoogt de effectiviteit van je behandeling. De verbale functie analyse zal je ook helpen om inzicht te krijgen in de interacties me je cliënt waarin je vastloopt.

Deze workshop is gemaakt in samenwerking met het team van Dermot en Yvonne Barnes-Holmes. Deelnemers mogen beginners zijn in RFT. Ervaring met ACT is noodzakelijk.

Tijd: De workshop gaat op beide dagen door van 10.00 tot 17.00 uur.

Studiebelasting: 12u (de workshop zelf)

Studiemateriaal: wordt verstrekt tijdens de workshop

Kosten: (inclusief lunch): € 395,-

Doelgroep: Dit is een workshop voor hulpverleners. Deelnemers mogen beginners zijn in RFT. Ervaring met ACT is noodzakelijk.

Inschrijving: Registratie via fikket: http://f0e117e0fa1e.fikket.com/event/meer-focus-in-act-met-rft-van-protocol-naar-proces

Stap 1: boek een ticket. Vergeet niet om "confirm your booking" te klikken voor je de pagina verlaat.

Stap 2:  Je registratie is pas definitief na betaling op rekeningnummer

IBAN NL32 ASNB 0781 2362 58  op naam van Lieve Bruyninx, Factor Psy

vermeld in de omschrijving: je ticketcode, meer focus in ACT met RFT, je naam EN JE EMAILADRES

Annulering: Er kan kosteloos geannuleerd worden in de eerste veertien dagen na aanmelding via fikket;

Voor de volledige annuleringsvoorwaarden zie: https://www.factorpsy.nl/leveringsvoorwaarden/ 

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling op het rekeningnummer van Factor Psy : IBAN: NL32 ASNB 0781 2362 58, Met als mededeling je naam en de titel van de workshop die je wilt volgen.

Meer focus in ACT met RFT. De prijs is exclusief BTW, de aanvraag voor CRKBO registratie loopt nog (€395,00)

Einde verkoop

11 oktober 2019 - 12 oktober 2019 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


kloosterweg 1, 6412CN Heerlen Nederland